Bedrijfsprofiel

ACA IT-Solutions

De constant toenemende complexiteit en verregaande integratie maakt automatisering binnen bedrijven steeds meer tot een waar specialisme. Een specialisme dat zich steeds meer ontwikkelt tot een belangrijk en onmisbaar instrument en zelfs steeds vaker bepalend is voor de continuïteit en de performance van uw organisatie.

ACA IT-Solutions komt aan deze ontwikkeling tegemoet door het bieden van totaaloplossingen op automatiseringsgebied. Het complete producten- en dienstenpakket ondersteunt organisaties van het voortraject, via ontwikkeling en bouw, tot en met het beheer, onderhoud en ondersteuning van applicaties en systemen. Het maatwerk dat hierdoor ontstaat, maakt ACA IT-Solutions tot uw ideale partner in automatisering.

Infrastructure Solutions

De Business Unit Infrastructure Solutions levert, implementeert, onderhoudt en ondersteunt oplossingen voor bedrijfsnetwerken.

Onze kernactiviteit is gericht op de aanleg, ondersteuning en beheer van een gedegen informatiestructuur. Wij zijn sterk in het aanbieden van innovatieve oplossing op het automatiseringsvlak. Onze oplossingen bestaan uit hardware, software en diensten waarbij de diensten een steeds belangrijkere rol spelen.

De concepten van Infrastructure Solutions mogen gezien worden als uiterst betrouwbaar, beheersbaar, schaalbaar en flexibel. Door een juiste behoefte-analyse bij onze klanten kunnen we als geen ander het juiste concept bij bepaalde behoeften plaatsen. Doordat deze concepten een zeer hoge mate van flexibiliteit kennen, wordt het mogelijk onze oplossing volledig op uw situatie af te stemmen, zodat uw organisatie haar doelstellingen bereikt. Kortom: uw organisatiedoelstellingen staan centraal en daar zoeken wij de juiste ICT-oplossing bij!

We houden in samenwerking met de producenten en partners, de IT-ontwikkelingen nauw in de gaten. Zodoende kunnen wij uw organisatie altijd adviseren, begeleiden en ondersteunen op zowel technisch als organisatorisch vlak.

Business Solutions

Wij richten ons vanuit de discipline Business Solutions op het adviseren, leveren, implementeren en ondersteunen van administratieve en logistieke bedrijfssoftware.

ACA IT-Solutions is een UNIT4 Certified Business Partner voor de gehele UNIT4 Multivers productlijn en kan als zodanig garant staan voor een succesvolle implementatie van deze programmatuur binnen uw organisatie.

Met een trackrecord van nagenoeg 1.000 succesvolle implementaties mag u ons een uiterst serieuze en ervaren gesprekspartner noemen.

Actief in de branche(s)

 • Bouw
 • Detailhandel
 • Financieel
 • Groothandel
 • Horeca
 • Industrie
 • Logistiek
 • Onderwijs
 • Zakelijke diensten

Onze ICT diensten

 • Consultancy

Actief in de regio(s)

 • Eindhoven
« Terug naar de voorgaande pagina