Bedrijfsprofiel

CTB ICT Bouw

CTB ICT Bouw BV positioneert zich als ICT-dienstverlener in de bouwbranche. Zij hecht veel waarde aan betrouwbaarheid, continuïteit en een goede relatie met de klant.

CTB is een toonaangevende ICT-dienstverlener in de bouwbranche en biedt een totaaloplossing voor ondersteuning van het volledige bouwproces. Door de strategische keuze om aan te sluiten bij wereldmarktstandaarden kan CTB deze ook voor de toekomst garanderen.

Het is onze overtuiging dat we met onze kennis en door toepassing van deze technologie het rendement van de bedrijfsvoering bij onze klanten positief kunnen beïnvloeden.

Automatisering levert geld op

Door onze achtergrond zijn wij in staat de business van onze klanten te begrijpen en te doorgronden. CTB-oplossingen zijn altijd toegespitst op het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen.

Vaak wordt over automatisering gesproken in termen van kosten. De automatiseerder die het “goed” doet is dan de goedkoopste. Dat is echter niet onze mening. Juist bij ICT is het van belang dat het automatiseringstraject bijdraagt aan het rendement van de organisatie. En dat het dus iets oplevert inplaats van dat het iets kost. Dus vraag bij de beoordeling van onze ICT inspanningen niet: “Wat kost het?”,  maar: “Wat levert het op?”.

Historie

CTB ICT Bouw is 40 jaar actief in de Bouw en is groot geworden in de loon- en salarisverwerking. De afgelopen 15 jaar heeft ze haar producten en diensten uitgebreid tot volledig geïntegreerde bedrijfsbrede oplossingen. Daarmee is ze een total solution partner voor middelgrote en grote bouw-ondernemingen.

Sinds begin 2002 voert CTB de bedrijfsbrede oplossing Microsoft® Dynamics NAV 4PS Construct. Dit is een zogenaamd “nieuwe generatie” ERP-systeem. Speciaal voor de Bouw heeft haar partner 4PS een Bouw add-on ontwikkeld. Hiermee biedt CTB ICT Bouw een zeer moderne en 100% geïntegreerde bedrijfsbrede oplossing voor bouwbedrijven, woningcorporaties en projectontwikkeling.

Actief in de branche(s)

  • Bouw

Onze ICT diensten

  • CRM
  • ERP

Actief in de regio(s)

  • Amersfoort
  • Apeldoorn
  • Arnhem
« Terug naar de voorgaande pagina