Bedrijfsprofiel

Info Support

Vanaf de oprichting in 1986 is Info Support uitgegroeid van een eenmansbedrijf tot een volwaardige IT-dienstverlener met ruim 300 medewerkers. Wij voeren onze werkzaamheden uit vanuit vestigingen in Nederland en België.

De kern van de dienstverlening van Info Support bestaat uit het ontwikkelen en beheren van innovatieve en solide softwareoplossingen.

De ervaringen die wij hierbij opdoen verwerken wij in ons trainingaanbod. Daardoor wordt de theorie van onze opleidingen aangevuld met sprekende voorbeelden uit de praktijk. Als het gaat om de achterliggende technologie kiest Info Support strategisch voor Microsoft (.NET, C#, SQL Server), Oracle (Fusion Middelware, Weblogic, Suite) en Java.

Waarom Info Support? Als u ook bij complexe en bedrijfskritische softwarevraagstukken gegarandeerde resultaten wilt.

Solid Innovator

De dienstverlening van Info Support is als volgt te karakteriseren:

Solide

Solide staat bij Info Support voor duurzaam, stevig en betrouwbaar. Dat betekent langetermijnrelaties en structurele, kwalitatief hoogwaardige oplossingen.

Info Support schrijft al 25 jaar zwarte cijfers. En dat als niet-beursgenoteerd bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat die onafhankelijkheid voor u een waarborg is voor continuïteit.

Innovatief

Ontwikkelingen in de IT gaan snel. Waar mogelijk passen wij daarom de nieuwste technologieën toe. Dit zorgt voor aansluiting van onze opdrachtgevers bij de laatste marktontwikkelingen.

Waar IT innovatieve business oplossingen mogelijk maakt investeren wij in de benodigde kennis en in voorkomende gevallen in de business.

Info Support behoort tot de Info Support International Group. Deze groep bestaat uit verschillende bedrijven en participaties die elkaar aanvullen in hun dienstverlening.

Actief in de branche(s)

  Onze ICT diensten

  • Consultancy
  • CRM
  • Netwerkbeheer
  • Software ontwikkelaars

  Actief in de regio(s)

  • Amersfoort
  • Utrecht
  « Terug naar de voorgaande pagina