Aanmelden bij Ictspot

Meer rendement uit uw reclamekosten!

Ictspot.nl is het nieuwe, unieke platform om uw dienstverlening doelgericht onder de aandacht te brengen bij de ondernemer. In één oogopslag een overzicht van de gecompliceerde ICT wereld afgestemd op de vraag naar oplossingen.

Vindbaarheid op internet

De ondernemer, uw potentiële klant, ziet door de bomen het bos niet meer. Wist u bijvoorbeeld dat de zoekterm “automatisering” hem ongeveer 4.790.000 resultaten in Google oplevert?

Hoe werkt het?

Een zoekformulier direct op de homepage van onze website leidt de ondernemer op een prettige, gestructureerde manier naar uw bedrijf. Met mogelijkheden om te zoeken op af te nemen diensten, regio of bijvoorbeeld de branche waarin uw potentiële klant actief is en waarvoor u specifieke oplossingen op de markt hebt gebracht.

Klik op de onderstaande knop om uw bedrijf snel en eenvoudig aan te melden voor €99,- per jaar. Tientallen gerenommeerde bedrijven gingen u al voor!

Aanmelden

De voordelen

  • Schieten met scherp! De ondernemer geeft aan wat zijn behoefte is. Wanneer er een match is kan de potentiële klant direct met uw bedrijf contact opnemen. Wij doen de voorzet, u scoort.
  • Onze bekendheid is uw bekendheid. Wij doen er alles aan om de ondernemer naar onze website te leiden en dus naar uw bedrijf. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze ijzersterke Google ranking? Indirect zorgt Ictspot dus ook voor een betere vindbaarheid van uw bedrijf op Google.
  • Landelijk bereik. Het adverteren op ictspot.nl genereert landelijke bekendheid.

Tarieven

Ictspot is nieuw en daar kunt u van profiteren: Voor slechts €99,- wordt uw bedrijf één jaar lang op een professionele manier gepresenteerd op Ictspot en is daarmee beter vindbaar voor uw doelgroep. Als nieuw aangemeld bedrijf verschijnt u overigens daarnaast ook op onze homepage als “nieuw op Ictspot”!

Meer naamsbekendheid

Wilt u uw naamsbekendheid nog meer vergroten? Daarvoor kunt u gebruik maken van de exclusieve “Bedrijf in Beeld” presentatie direct op onze homepage voor €249,- per maand. In dit onderdeel kunt u uw bedrijf of een bepaalde campagne nog beter onder de aandacht brengen bij uw doelgroep, eventueel zelfs ondersteund met een video. De mogelijkheden hiervoor bespreken wij graag met u.